Джонні Депп зіграє лиходія у сіквелі Фантастичних звірів

Поки ми чекаємо на вихід в прокат фільму Фантастичні звірі та де їх шукати, Джонні Депп вже дав згоду знятися у сіквелі.

Джонні Депп зіграє лиходія у сіквелі Фантастичних звірів

З того часу, як з'явились чутки про можливу участь Джонні Деппа у продовженні Фантастичних звірів, багато хто висловлював свої припущення, яка б актору дісталася роль. З огляду на те, що Геллерт Гріндевальд, колишній друг та переможений Альбусом Дамблдором, буде відігравати одну з головних ролей на майбутньому сіквелі, фанати вже розмріялися, що саме Депп зможе зіграти злого чарівника. І вони таки праві. Деппу дісталась роль Гріндевальда.

Читайте також: А книжка краще: що почитати перед походом у кіно.

Цю новину підтвердив режиссер проекту Девід Йейтс, що знімав останні чотири фільми поттеріани та, власне, Фантастичних звірів. За його словами, головна мета кастингу - обрати на цю роль найкращого актора. Отож, коли настала черга персонажа Геллерта, вони подумали про Деппа, адже він великий артист. Джонні створив декілька напрочуд вражаючих образів, що викликали чималий резонанс в поп-культурі. Він блискучий актор, з багатою уявою, амбіціями та без страху, тому на думку режисеру, Деппу вдасться зробити нового героя особливим та кумедним.

Читайте також: Кращі ролі Джонні Деппа

Нам відомо, що після дуелі с Дамблдором Гріндевальд відбував покарання у тюрьмі, де вже у похилому віці був вбитий Воландемортом, однак у новому фільмі ми побачимо чаклуна на піку своєї могутності. Хто зіграє Альбуса, продюсер картини поки що не говорить. Однак відомо, що замість Америки дія відбуватиметься у рідній для Джоан Роулінг Великобританії.

Нагадуємо, що в український прокат фільм Фантастичні звірі та де їх шукати виходить вже 17 листопада.

 

 


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK