Три твори, які необхідно почути в виконанні Василя Попадюка

4 квітня на сцені МЦКМ відбудеться концерт видатного українського скрипаля-віртуоза Василя Попадюка.

Три твори, які необхідно почути в виконанні Василя Попадюка
Три твори, які необхідно почути в виконанні Василя Попадюка
пресс-служба

Читай также: Как хорошее вино: Звезды за 50, которые стали только красивее

Львів'янин за народженням, киянин за вихованням, Василь з дитинства був оточений атмосферою творчості та народної музики. Його батько, відомий сопілкар та засновник бенду "Троїсті музики", прищепив синові любов до української музики, яка згодом перетворилася на справжню одержимість.

Вроджений талант, помножений на наполегливу працю, зробили Василя Попадюком світовим феноменом. Його майстерне володіння скрипкою зачаровує глядачів по всьому світу, а запальні мелодії збирають повні зали та захоплюють дух слухачів. На своїх світових гастролях Василь не втомлюється бути амбасадором української культури у кожній країні, де він буває, закохуючи слухачів в українські народні мелодії. Тільки за останній рік він побував в Іспанії, Австрії, США, Канаді. 

Василя однаково шанують як професійні критики, так і звичайні поціновувачі музики. Його виступи – це завжди щирі емоції, неймовірна енергетика та справжня насолода для слуху.

4 квітня у МЦКМ ви матимете унікальну можливість доторкнутися до світу справжнього мистецтва та стати частиною незабутнього музичного вечора. Не пропустіть концерт Василя Попадюка – гордість України та визнаного майстра світового рівня. 

Ці три твори, виконаних Василем, які, почувши наживо, ви точно не забудете:

Мелодія з кінофільму “Одного разу в Америці”

Мелодія з фільму "Одного разу в Америці", написана Енніо Морріконе, є однією з найвідоміших і найулюбленіших композицій в історії кіно. Вона сповнена гамою емоцій, тут можна почути все: від ніжної меланхолії до глибокої туги та втрати. Ця музика невідворотно викликає відчуття ностальгії за минулим, за втраченою юністю та дружбою. Скрипка веде мелодію, як людський голос, і надає їй емоційної глибини. викликає сльози, світлу печаль і тугу за прекрасним минулим.

Гуцульська фантазія

Саме ця композиція, квінтесенція гуцульської народної музики, драйвова та жагуча, стала ключем до перемоги Василя Попадюка на канадському шоу, де він обійшов 15 тисяч скрипалів. Однак мало хто знає, що насправді мелодія не є народною. Це авторський твір Петра Терпелюка та батька Василя Попадюка, відомого українського сопілкаря Василя Івановича. Таким чином, твір, який підкорив світ, є фантазією українських композиторів на гуцульську тему, поєднанням автентичних мотивів та авторського бачення.

AC/DC: Highway To Hell

Василь Попадюк неодноразово заявляв що він є рокером у душі і доказував це в житті.  Пісня "Highway to Hell" групи AC/DC - одна з його улюблених. Це - потужний та драйвовий рок-гімн, побудований на спотворених гітарних рифах Ангуса Янга, що створює сире та енергійне звучання. Швидкий та невпинний темп створює відчуття невідкладності та хвилювання. Загалом, мелодія "Highway to Hell" - це потужне поєднання простоти, в'язкості та сирого драйву. Цей знаходить відгук у серцях рок-фанатів по всьому світу, а в виконанні Василя Попадюка вона не лишає байдужим нікого, запалюючи зал повністю.

  • Що: Василь Попадюк & PAPA DUKE BAND  Великий Весняний концерт в Києві на біс!
  • Де: МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
  • Коли: 4 квітня, 18:00.
  • Квитки
  • Більше інформації на сайті: master-show.com 

Мета концерту: зібрати на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Тому цей вечір в МЦКМ стане не тільки шансом зануритися у світ геніальної музики, але й можливістю взяти участь у добрій справі і зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK