“Стріла”: Tanya Li презентувала романтичний гімн незабутнього літа

Прем'єра від української співачки

“Стріла”: Tanya Li презентувала романтичний гімн незабутнього літа
Tanya Li фото: пресслужба

Співачка та телерадіоведуча Tanya Li презентує пісню “Стріла” та кліп, який було відзнято за три тижні до початку повномасштабного вторгнення. 

Зйомки проходили в Єгипті. Режисером став Ярослав Савчак. Таня Лі з балетом і командою посеред зими полетіли на інший континент для того, щоб привезти в Україну теплі сонячні кадри та зігріти новою роботою кожного українця. 

З відомих причин прем’єру довелося відкласти, але зараз настав той час, коли всім нам необхідні сили та натхнення, щоб впевнено рухатись до перемоги. 

“Кожен із нас хоча б раз у житті потрапляв у полон пристрасті, в який хотілося поринути з головою. Цей трек нагадає нам про найсолодші миті життя, коли стріла купідона поцілила прямо у серце”, — коментує Tanya Li. 

Tanya Li фото: пресслужба
Tanya Li фото: пресслужба

Трек “Стріла” заряджений на романтичні пригоди та буде ідеальним саундтреком для реалізації всіх мрій, що відкладені “на потім”. 

“Не варто відкладати життя на потім, треба проживати кожну хвилину на повну. Треба мріяти, закохуватись, народжувати дітей, насолоджуватись моментами та вірити у найсвітліше майбутнє!” — підсумувала артистка

 


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK