Люди об’єднають зусилля з орками заради миру

Перший трейлер фантастичного фільму Варкрафт/ Warcraft вже в мережі.

Люди об’єднають зусилля з орками заради миру

Студії Universal Pictures та Legendary спільно з режисером Дунканом Джонсом нарешті  показали глядачам перший ролик до фільму-адаптації популярної комп’ютерної гри Світ Варкрафта.

В цій історії автори зробили вагомими обидві сторони конфлікту. Воїни-орки покинути свою батьківщину через руйнування їхніх домівок. Плем`я дістається Азероту, королівства, де панують люди. Орки поступово хочуть заселитися на цих землях, але місцеві жителі дають їм відсіч. Участь у цьому конфлікті беруть як хороші, так і погані персонажі с обох боків і рас.

Завдяки комп’ютернім технологіям Тобі Кеббелл та Роб Казінскі втілюють два центральні персонажі с раси орків - вождя Дуротана та визначного воїна Огріма Молота Долі. Зі сторони Ал’янсу ми бачимо Тревіса Фіммела, добре знайомого нам по телесеріалу Вікінги. У Варкрафті він грає військового командувача Андуіна Лотара. Домініку Купер виконує роль Ллейна Рінна, короля Штормграду. В центрі конфлікту також бачимо Гарону у виконанні Поли Паттон, персонаж напіворк-напівлюдина.

Судячи з картинки, творці дуже серйозно підійшли до втілення сюжетної відповідності гри та реальності. У нашому світі, де серіал Гра престолів є чи не найбільш популярним, глядачі вже скучили за подібними фільмами.   

Дункан Джонс, окрім того, що він є сином Девіда Боуї, вже встиг зняти пару вдалих кіно робіт. Початковий код з Джейком Джилленголлом та Місяць 2112 з Семом Рокуеллом. Як люди будуть воювати з орками ми побачимо не раніше 10 червня наступного року, коли Варкрафт має вийти у широкий прокат.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK