Протеже TAYANNA зізнається у коханні Києву в новій пісні

Нова пісня творчого тандему TAYANNA та співачки Bobova — романтична сповідь про шматок довоєнного життя.

Протеже TAYANNA зізнається у коханні Києву в новій пісні
Bobova (фото: пресслужба)

Читай также: Максу Барских - 33 года: Лучшие хиты певца

Зимою TAYANNA приємно здивувала публіку, представивши нове яскраве ім’я на українській поп-сцені — співачку Bobova. Катерина Бобова (справжне ім’я артистки) в чомусь продовжує та розвиває фірмовий стиль TAYANNA, але додає йому унікальних відттінків власного досвіду. Її дебютна композиція, «Дика орхідея» — життєствердний маніфест сильної жінки, заклик до пробудження жіночої сили, яка здатна живити все навкруги себе. 

Наступний трек Bobova «Під київським небом», також спродюсований Таянною, ще більше розкриває особистість нової співачки. Цій пісні притаманна нова риса, що характеризує майже всю якісну післявоєнну музику України — щирість, прагнення давати слухачеві наснагу жити далі, триматись разом. В чомусь автобіографічна, композиція змальовує певний шматок життя до 24 лютого — особливе відчуття «закоханності в місто», яке таке помітне в Києві навесні. Природа прокидається після зимової сплячки, нові відносини будуються прямо за рогом, у кав’ярнях та навіть у метро, друзі нарешті знаходять час зустрітись, а твій власний настрій легко може підняти невелика прогулянка парком. 

Спогади про українську весну сьогодні, на тлі війни, відіграють особливу роль, впевнена Bobova.

«Внутрішньо переміщені особи, люди, які втратили домівки, або були змушені поїхати закордон з дітьми. Всі ті, хто наближають перемогу на фронті і в тилу. Всі ми знаємо, яка прекрасна і неповторна Україна саме в цей період, навесні. Багатьох, я знаю точно, тримають і не дають зламатись, впасти духом, саме історії з минулого, що відбувались під теплим весняним сонцем. Я записала цю пісню два місяці тому, під час спілкування з TAYANNA, але відчувала, що її треба випустити саме 8 березня — це було би дуже символічно. Це фактично моя сповідь, моє зізнання у коханні рідному місту — і, думаю, що багатьом українцям будуть знайомі слова та переживання, які я сюди заклала».

Раніше Alina Pash та d1331 (Діззі) випустили спільний трек «Втомлені».


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK