ICTV2 покаже серію фільмів, присвячених війні

Які фільми варто подивитися до річниці повномасштабної війни

ICTV2 покаже серію фільмів, присвячених війні
ICTV2 покаже серію фільмів, присвячених війні

До річниці початку повномасштабної війни росії проти України телеканал ICTV2 готує показ українських стрічок, присвячених війні, починаючи з 2014 року. Як символ незламності та з вдячністю до військових і ветеранів російсько-українського протистояння та їхніх сімей, починаючи з 23 лютого ICTV2 покаже такі фільми:

  • Бандерівське смузі 
  • Наші котики 
  • Маріуполь. Невтрачена надія 
  • Зупинити Голіафа 
  •  Кіборги 

23 лютого о 20:50 в ефірі вийде «Бандерівське смузі». Це короткометражні гумористично-патріотичні байки про війну України з агресором, зняті за ідеєю українського актора Дмитра Суржикова. Відомі українські актори, серед яких Стас Боклан, Олеся Жураківська, Артур Логай, Серній Житніковський та інші у коротких скетчах розіграють жартівливі сцени про найхоробріших воїнів, що приймають участь у цій боротьбі на різних фронтах. 

О 22:00 розпочнеться показ фільму «Наші котики» – трагікомічної історії про перші місяці війни на Сході України, коли фронт ще тримали добровольці. Серіал режисера Володимира Тихого в сатиричній манері описує події на фронті і доводить, що гумор – найкращі ліки проти того жаху, який несе війна.

Наші котики
Наші котики

Зранку 24 лютого, о 8:20, українцям презентують фільм «Маріуполь. Невтрачена надія», знятий за щоденниками маріупольської журналістки Надії Сухорукової. Стрічка без страшних кадрів, але з моторошною правдивістю розповість про простих людей, які прожили у Маріуполі перший місяць вторгнення.

Маріуполь. Невтрачена надія
Маріуполь. Невтрачена надія

Опісля вперше на українському телебаченні вийде премʼєра документального фільму «Зупинити Голіафа». Фільм, що вже набув популярності за кордоном, вперше вийде в українському дубляжі на  ICTV2 о 17:50. Премʼєра розповість, як Україна боролася та вистояла перший місяць війни, як вдалося зірвати російський бліцкриг і дати під Києвом відсіч армії, яка здавалася більш потужною. 

Зупинити Голіафа
Зупинити Голіафа

Завершить серію патріотичного кіно резонансний фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги». Драма про бої за Донецький аеропорт, що стала найкасовішим українським фільмом в історії місцевого прокату, вийде в ефірі о 19:00. Головні герої стрічки – українські військові, які під час запеклих боїв 2014 року обороняли Донецький аеропорт.

Кіборги
Кіборги

Телеканал ICTV2 здійснює показ цього фільму з подякою військовим та ветеранам російсько-української війни та їхнім сім’ям. 

Раніше ми розповідали про фільми-претенденти на «Оскар-2023», які можна переглянути вже зараз.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK