5 любимых пародий Юрия Великого

29 июня в 18:00 в Киеве состоится второй благотворительный концерт лучшего пародиста страны, актера Студии «Квартал 95» – Юрия Великого.

5 любимых пародий Юрия Великого
5 любимых пародий Юрия Великого
пресс-служба

Читай также: Известная украинская ведущая впервые станет мамой и показала мужа – фото

Зрителей ждет два часа качественного юмора и точного сарказма. Юрий Великий покажет как новые пародии, так и те, которые больше всего полюбились зрителям. А накануне мероприятия актер рассказал о своих любимых пародиях.

Пародия на интервью Оскара Кучеры Юрию Дудю

«На даний момент це найпопулярніша пародія на моєму YouTube-каналі – зараз вона набрала вже більше 4 мільйонів переглядів. Я думаю, що вона найбільше сподобалася глядачам тому, що це горезвісне інтерв’ю дуже добре показує недолугість мислення більшості росіян, - пояснює Юрій Великий. - Але, мабуть, мало хто з глядачів зміг витримати і повністю додивитися саме інтерв’ю. Тому із задоволенням подивилися пародію на нього у короткому викладі. До речі, мені доводилося передивлятися розмову Дудя з Кучерою аж три рази (сміється)! Перший раз – для загального розуміння, другий – вивчав Кучеру, і під час третього перегляду придивлявся до Дудя».

Пародия на российскую туристку, которая не хочет уезжать из Крыма

«Ця пародія на короткий монолог росіянки про те, що вона «вообще не хочет уезжать из Крыма, потому что там так душевно и по-домашнему» також дуже сподобалася глядачам. Вона друга за популярністю на моєму YouTube-каналі – вже зібрала 3,8 мільйони переглядів. Я думаю, всі розуміють, що скоро така участь чекає всіх прихильників «руського міра» в Криму, бо Крим – це Україна!» – говорить пародист.

Пародия на Гиркина

«Ми з колегами зі Студії «Квартал 95» часто виступаємо перед військовими. Від початку повномасштабного вторгнення дали вже більше 240 концертів для наших захисників. І якраз номер з пародією на Гіркіна дуже добре сприймається публікою на таких виступах», - розповідає актор.

Пародия на Владимира Зеленского

«Також наші військові дуже люблять дивитися патріотичні пародії з Володимиром Зеленським. І після виступів дуже часто підходять до мене і просять записати у цьому образі привіт для своїх рідних. Образ нашого Президента і один з моїх найулюбленіших, - зізнається Юрій. - Тому мені його легко пародіювати. Мені приємніше грати позитивних персонажів, аніж негативних. Бо після пародій на путіна, шойгу і тому подібних - хочеться рота прополоскати чи розбити дзеркало з їхнім відображенням. Одна з останніх пародій на Володимира Олександровича, яка складалася одразу з трьох номерів  – була в новорічному концерті «Вечірнього Кварталу».

Пародия на оккупанта Ваню и его жену Настю «Побег из Балаклеи».

«Пародія на окупанта Ваню та його дружину вперше з'явилася у проекті “БайрактарNews” рік тому, і глядачам ці образи дуже зайшли – відразу було дуже багато переглядів ролика. І з того часу вже вийшло декілька роликів про цю парочку і навіть були номери у «Вечірньому Кварталі» та у проекті «Бункер». Глядачі з нетерпінням чекають продовження їхньої історії – в коментарях під пародіями навіть жартують, що Ваня – це єдиний окупант, якому вони не бажають швидкої смерті, бо хочуть подивитися, які ще пригоди його чекають. До речі, саме зйомки пародії про втечу з Балаклеї мені далися непросто, тому що доводилося в неділю вранці бігати по парку під дощем», - зізнається Юрій.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK