Nike випустила нові водовідштовхуючі кросівки

Нові LunarEpic Flyknit від Nike підходять для будь-якої погоди.

Nike випустила нові водовідштовхуючі кросівки

Компанія Nike представила нові кросівки LunarEpic Flyknit, для яких не є перешкодою ані тип покриття, ані погода.

Nike почала розробку LunarEpic Flyknit більше двох років тому, поставивши перед собою за мету створити комфортне взуття для бігу, яке подарує ногам відчуття м'якості, і зможе адаптуватися під рухи тіла. Атлет зможе використовувати їх протягом всього року, не дивлячись на мінливі погодні умови.

LunarEpic Flyknit Shield мають водовідштовхувальне покриття зовні, і захищені від попадання вологи всередину, щоб нога залишалася в сухості та теплі. Ламелізована підошва, виготовлена за допомогою лазера, була спроектована за тим же принципом, що і автомобільні шини. Особливий візерунок збільшує площу зіткнення з поверхнею, при цьому має спеціальні дренажі для відведення вологи.

Також кросівки обладнані комірцем середньої висоти, який ідеально лягає на ногу, забезпечуючи її природний рух від щиколотки до ступні, при цьому не даючи волозі потрапити всередину.

LunarEpic Flyknit Shield були протестовані дизайнерами Nike на різних поверхнях і в різні пори року. У зимовий період на снігу і болотистих стежках гір Рокі в Колорадо. Ранньою весною на снігу, коли атлетові важливо збільшити зчеплення з поверхнею і уникнути попадання вологи всередину. Експертам Nike вдалося знайти рішення, за допомогою якого можна вийти на пробіжку в будь-яку пору року, маючи на ногах LunarEpic Flyknit Shield.

Читайте також: У продаж виходять нові кросівки Nike з автошнурівкою.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK