У Києві відбудеться фестиваль односолодового віскі

Вже 12 листопада у КВЦ Парковий відбудеться фестиваль односолодового віскі Whisky Dram от Good Wine.

У Києві відбудеться фестиваль односолодового віскі


Фестиваль Whisky Dram відбудеться вже вдруге і стане заходом, що об’єднає 60 виробників зі всіх країн світу. Відвідувачі зможуть ознайомитися як з класичними напоями з Шотландії та Ірландії, так і з більш незвичними сортами з Японії, Індії та Тайваню. Кожну порцію (20 г) можна буде скуштувати за 20-300 грн.

Під час фестивалю у трьох залах проводитимуться лекції, на яких спікери розповідатимуть про історію створення віскі, технологію його виробництва, а також ознайомлять з найпростішими рецептами коктейлів. Загалом заплановано 19 лекцій, кожна з яких буде доповнена дегустацією.

А якщо цього виявиться замало, бармени з найвідоміших столичних барів готуватимуть коктейлі окремо за стійкою Whisky Dram Bar. Тут можна буде побачити представників з Бармен Диктат, Parovoz Speak Easy, Hendrick’s bar, Loggerhead, Буду позже, Pink Freud та Bottail.

Придбати квиток можна на офіційному сайті заходу. Він коштуватиме 500 грн., до яких входить 200 грн. депозиту, дегустаційний бокал Spiegelau, який залишиться вам на згадку, коктейль на Whisky Dram Bar та знижка 15% в pop-up магазині Good Wine.

Читайте також: Осінь на тарілці: чим пригощають столичні ресторани


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK