Володарка Grammy Джос Стоун заспівала українську пісню

Співачка виконала пісню Ой за гаєм зелененьким з гуртом DVOE.

Володарка Grammy Джос Стоун заспівала українську пісню

Володарка премій Grammy та Mercury Prize Джосс Стоун/Joss Stone, яка в жовтні зіграла в Києві концерт в рамках світового Total World Tour, заспівала з українськими артистами, гуртом DVOE.

В кожній із країн свого великого світового турне Джосс Стоун шукає хороших місцевих музикантів, щоб зіграти джем, познайомитися з новими артистами і краще пізнати культуру країни, де грає концерт. В Україні цими музикантами стали DVOE – Оля Діброва та Артем Угодніков.

Отримавши запрошення Джосс Стоун зіграти разом, DVOE покликали співачку та її команду – бас-гітариста та знімальну групу на свою студію в Києві.

Джем і розмови тривали кілька годин, результатом стало відео, в якому Джосс Стоун, її бас-гітарист Pete Iannacone, Оля Діброва і Артем Угодніков підтвердили, що українська народна пісня Ой за гаєм зелененьким, виконана в UK garage (один з музичних стилів, який DVOE використовували в останньому альбомі), – це прекрасно. Відео увійде у звітний фільм про тур співачки, реліз якого відбудеться в 2017 році.

Нагадаємо, 4 грудня в клубі Atlas відбудеться концертна презентація нового альбому гурту DVOE – SUITE. Квитки від 150 грн.

Читайте також: Кого слухати: нова українська музика.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK