Міжнародний україно-швейцарський проект "Візуально-музично-драматична вистава Гамлет. Вавилон"

«Гамлет. Вавилон» - це авторська інтерпретація текстів письменників різних історичних епох на тему Шекспирівського «Гамлета»

Міжнародний україно-швейцарський проект "Візуально-музично-драматична вистава Гамлет. Вавилон"

«Гамлет. Вавилон» - це авторська інтерпретація текстів письменників різних історичних епох на тему Шекспирівського «Гамлета», нанизаних на сучасну проблематику глобального мультикультуралізму. Поєднання українського фольклору з концепціями цюрихської музичної школи, драматичної гри актора декількох європейських театральних шкіл та художнє освоєння сучасних технологічних засобів. На наших очах вже сформувалася нова зона існування людини - її віртуальний світ, життя в якому інколи є більш інтенсивним, аніж реальне. Драма героя проекту «Гамлет. Вавилон» полягає в боротьбі героя з самим собою, підкореним віртуальним світом, пошуку притулку на землі, яку ми називаємо «Домом» та, врешті-решт, втрати себе, як особистості, як індивіда в сучасному світі. Гамлет стає жертвою особистих клонів, особистих аватарів у віртуальному світі та суцільної безвідповідальності за власне життя. Залишається лише помста, помста самому собі, помста батькам, помста предкам за сучасну нереалізованість людини. Провідна тема п’єси – Датський пілігрим, котрий мандруючи країнами, грає виставу мовою того народу, землею якою пересувається. Він у вічних пошуках власного дому - землі, де можна пустити коріння, але всюди лишає по собі лиш попелище.
Режисер: Костюминський Дмитро
Візуальна частина: TENPOINT (Побережський Максим, Тищенко Олексій), Костюминський Дмитро Композитор: Ретинський Олексій
Драматургія: Бабкіна Катерина
Текст: Шекспір Віль`ям, Мюллер Хайнер, Бабкіна Катерина
Музиканти: Охримчук Ганна, Гаврилюк Тетяна, Матоушек Аліна, Повод Костянтин, Литвиненко Вікторія Світло: Волкова Марія, Костюминський Дмитро
Оператор-постановник: Стефан Сергій
Актори: Гамлет - Созанські Бартоломей
Гертруда - Литвиненко Вікторія
Офелія - Гаврилюк Тетяна



Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK