Презентация пива Bud на фестивале Sensation

5 травня 2012 року в Україні відбулася провідна танцювальна подія планети - Sensation.

Презентация пива Bud на фестивале Sensation

Тисячі людей в традиційно білому одязі травневою ніччю зібралися в місті Києві, щоб долучитися до однієї з найбільших і найдорожчих подій вітчизняного шоу-бізнесу. Організатори вечірки приготували для прихильників Sensation величезну кількість сюрпризів: інноваційні спецефекти і декорації, перформанс із рухомою стелею і неймовірної краси акробатичні номери. Цього року шоу має назву Sensation Innerspace і присвячено духовності сучасної людини, а генеральним спонсором фестивалю в Україні виступила торгова марка Bud.
Автори шоу вважають Sensation Innerspace своїм кращим творінням за всі 12 років існування Sensation. Центральна сцена, що постійно обертається, повітряні акробати, піротехнічні й водні номери, рухливі декорації, а також неймовірне світлове шоу зробили видовище справді незабутнім.
Офіційна презентація Bud в Україні відбулася на VIP Sensation Bud pre-party, гості якої змогли не лише продегустувати легендарне пиво, але й зануритися в неповторну атмосферу Bud.
Винятково популярною серед відвідувачів фестивалю була фото-зона Bud, в якій кожен охочий міг відчути себе королем, а на основному танцполі гостей вечірки збирав унікальний BUD бар.
BUD сьогодні - це більше, ніж відмінне пиво. Це культовий бренд для декількох поколінь успішних, вільних духом людей, яких об'єднує жадання кращого. Напій із бездоганним смаком, створений на основі унікальних технологій, люблять і цінують мільйони людей у всьому світі.
Не дивно, що така масштабна танцювальна подія як Sensation обрала своїм спонсором пиво BUD. King of Beers - король пива - так називають BUD прихильники бренду, і він вкотре підтвердив цей статус.



Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK