Фотографуй та вигравай телефон Huawei P9

Компанія Huawei та Афіша bigmir)net розпочинають фотоконкурс, де призом стануть три новенький телефони Huawei P9 з подвійною камерою, створеною у співпраці з Leica.

Фотографуй та вигравай телефон Huawei P9

В сучасному світі мобільні телефони давно вже використовуються не тільки як засоби зв`язку, але й для зйомки відео та фото. Тому в першу чергу ми завжди цікавимось якістю вбудованої камери. Отож компанія Huawei вирішила зробити своїм прихильникам неабиякий подарунок – три телефони із камерою, розробленою спільно з легендарним виробником фотоапаратури Leica - Huawei P9. І тепер у вас є всі шанси стати володарем цього гаджету.

Для участі у конкурсі головне мати фотокамеру під рукою і зробити знімок улюбленого місця України, де б воно не було – в Києві, в Одессі, в горах або на морі. Готове фото потрібно завантажити на сторінку конкурсу та зробити шер або поділитися ним у соцмережах з хештегами #p9 та #улюбленемiсце, аби всі ваші друзі змогли проголосувати.

Три переможцi, якi отримають надсучасний телефон Huawei P9 з подвійною камерою, створеною у співпраці з Leica, визначаться 8 грудня серед 50 учасникiв конкурсу, чиї фото наберуть найбільшу кiлькiсть голосів. Більше подробиць тут. Наснаги і хай переможуть найкращі!


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK