DDEVA — «Рідні люди»: пісня-присвята до 24 лютого та усім полеглим за Україну

Напередодні другої річниці з початку повномасштабної війни популярна виконавиця DDEVA випускає новий сингл «Рідні люди», значення якого у прямому сенсі буде важливим для більшості українців.

DDEVA — «Рідні люди»: пісня-присвята до 24 лютого та усім полеглим за Україну
DDEVA — «Рідні люди»: пісня-присвята до 24 лютого та усім полеглим за Україну
пресс-служба

Читай также: Звезды «Моей прекрасной свадьбы» Дилан Спроус и Вирджиния Гарднер в эксклюзивном интервью

Авторка та виконавиця з Дніпра у цей символічний та важкий для нас час випускає трек, присвячений її загиблому другу, який став одним з тих, хто загинув, захищаючи нашу з вами свободу.

«Рідні люди — це пісня-присвята, яка була написана в пам'ять про друга нашої сім'ї, хрещеного батька нашої дочки, священника, батька двох дітей — Богдана Каплуна, який пішов на війну та загинув захищаючи нашу землю», — пояснила артистка.

DDEVA живе та працює у Дніпрі — прифронтовому місті, яке майже кожного дня страждає від ворожих атак. Досвіду переживання подій 2022-2024 років присвячені її минулі пісні, зокрема хіт-сингл «Море». Але трек «Рідні люди» має особливе значення, як і для артистки особисто, так і для кожного з нас. 

«Немає жодної родини, котру б не торкнулася війна. Серед наших знайомих чи родичів є люди, яких вже з нами немає, і це неймовірні люди. Це цвіт нашої нації, це герої, які залишаться в наших серцях назавжди! В образі Богдана ми хочемо згадати кожного, хто загинув на цій війні, бо всі вони наші рідні люди», — заявила DDEVA.

Через емоції, спогади та біль пісня записувалася дуже довго. Виконавиця не могла закінчити трек два місяці. Артистка буквально не мала змоги доспівати свої партії через розпач і сльози. Тож, емоції, які ви відчуєте в цьому треку є повністю справжніми. 

Пісня «Рідні люди» покликана виразити увесь біль, шок та розпач від втрати близьких. DDEVA сподівається, що її трек дозволить пережити ці емоції та жити далі, заради тих, хто потребує нашої любові та уваги зараз. 

Послухати пісню-присвяту нашим загиблим героям можна вже зараз на усіх стримінгових майданчиках тут.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK