У Зоряних війн з’явились нові герої і трейлер

Творці нового фільму Зоряні війни: Пробудження сили/ Star Wars: The Force Awakens порадували фанатів новим міжнародним трейлером.

У Зоряних війн з’явились нові герої і трейлер

Незважаючи на заяви, що минулий трейлер став фінальним перед виходом стрічки в прокат, ми все ж таки маємо змогу переглянути новий відеоролик до Зоряних війн, створений для японського кінопрокату.

Не можна сказати, що нам показали якісь нові вагомі подробиці сюжету. Але декілька додаткових кадрів з Кайло Реном у виконанні Адама Драйвера вдалося таки розгледіти. Тепер у Зоряних війнах керують справами молоді герої. Стара гвардія в особі Хана Соло (Гаррісон Форд) та Леї (Керрі Фішер) віддала всю відповідальність за конфлікт, що триває, до рук новачків Рей та Фінна. А Кайло Рен буде продовжувати темну справу Дарта Вейдера.

Події у новому фільмі відбуваються через 30 років після Зоряних війн: Повернення Джедая (1983). Зйомками займається режисер Джей Джей Абрамс під пильним наглядом студії Disney. На екрані ми бачимо добре знайомі обличчя: Марк Хемілл у ролі Люка Скайвокера, Керрі Фішер – Лея, Гаррісон Форд – капітан Соло. Роботів C-3PO та R2-D2 досі озвучують Ентоні Даниелсі і Кенні Бейкер. У костюмі Чубакки сидить Пітер Мейх’ю. До них приєдналися Оскар Айзек, Енді Серкіс, Домналл Глісон, Макс фон Сюдов, Джон Боєга та Дейзі Рідлі.

В українському кінопрокаті Зоряні війни слід чекати 17 грудня.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK