Премьера: новая песня группы Океан Эльзы

Святослав Вакарчук презентовал очень личную песню Мить.

Премьера: новая песня группы Океан Эльзы

Группа Океан Ельзи презентовала новую песню Мить, сингл из будущего альбома, релиз которого запланирован на весну 2016 года.

Лидер группы Святослав Вакарчук анонсировал песню в своем Твиттере, охарактеризовав ее как "самой личной песней, которую он когда-либо сочинял".

"Я не дуже часто розказую про те, як писав свої пісні... Але Мить - особлива пісня... Її історія важить для мене не менше, ніж сама пісня... А може й більше... Лютий 2015 року... Новини зі Сходу надходять зі страшними цифрами поранених та загиблих. А за кожною цифрою - чиєсь життя, чиясь доля! Важко уявити, що відчуває людина на війні...про що думає важкопоранений, коли розуміє, що це, можливо, останні хвилини його життя. Я не міг заспокоїтись поки не написав пісню... Написав дуже емоційно за декілька хвилин. Взяв гітару і разом з мелодією почали з’являтися слова, а за 15 хвилин вона вже була готова, майже готова. За винятком маленької, але важливої "миті", яка не відпускала мене. За винятком останнього рядка пісні. Я відчував, що висловив не все...

Наприкінці травня я був в госпіталі. Перед однією палатою лікар мене попередив, що хлопець, якого зараз побачу, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку... І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи … але він Вижив!

Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час" – рассказывает о работе над песней Вакарчук.

Над видео работали режиссер Миша Коротеев и оператор Алексей Соболев, продюсеры Анна Владимерська и Анна Соболева, арт-директор Антон Колесник.

Напомним, Океан Эльзы анонсировали новый мировой тур. Первая дата – 18 июня 2016 года, Киев. Концерт состоится на НСК Олимпийский. Первая партия билетов уже в продаже. Цена: 450 - 850 грн.

Смотрите также: Океан Ельзи выпустили новый социальный клип.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK