Воплі Відоплясова. Чудовий світ

Це Нова платівка від Нових «ВВ.

Воплі Відоплясова. Чудовий світ

20 жовтня епічний український рок-гурт Воплі Відоплясова прямує у шалену подорож містами України, де вони представлятимуть свій новий альбом, що зветься  Чудовий Світ. Щодня, протягом двох останніх років,  натхненно віддаючись праці у студії, ВВ шукали нові форми та музичне оздоблення  для втілення своїх ідей  у новій платівці. І ось він - Чудовий Світ - світ, якого ми ще не бачили, музика, у якій  поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія.

На концерті прозвучить у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті  грандіозної реалізації  творчих задумів наживо у такому складі. 

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували.  Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю СИМФО-ПАНК. Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів», - додає Олег Скрипка.

Нагадаємо, що нещодавно гурт масштабно відсвяткував своє 25-річчя. Таке довголіття можливе лише завдяки шаленій харизмі, масштабній енергетиці, неповторній музиці та відвертості, що відчуває кожен глядач під час концертів. 
 



Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK